2022-01-29
Vi är ett företag som säljer sportpriser till kunder som efterfrågar snabbhet och kvalité till bästa pris.
Vi finns i Sunne, dvs i hjärtat av Värmland, och har hållit på med detta sedan 2003 (företaget har dock funnits sedan 1995 i annan regi).

Vår affärsidé är att sälja idrottspriser till bästa möjliga pris och kvalité för våra kunder, alla föreningar ska helt enkelt ha möjlighet att belöna sina duktiga idrottkvinnor och män för deras idrottsprestationer, liten som stor.

Vi ser oss själva också som mycket konkurrenskraftiga prismässigt. Jämför oss gärna med våra konkurrenter.

Vi har snabba leveranser och vi levererar idag priser till många stora föreningar och klubbar, mestadels i Fryksdalen men även i Värmland i övrigt så väl som till föreningar långt utanför Värmlands gränser.

Enligt oss själva och vad vi får höra från många av våra kunder så har vi en bra service till ett bra pris. Vi anser att man aldrig ska vara omöjlig och att man ska göra allt för att kunden ska bli nöjd.

Vi har, under alla år som vi drivit Plaketten idrottspriser, inte missat en enda deadline! Och det är väl kanske en av de viktigaste sakerna, självklart i kombination med ett bra pris, som en kund till oss söker?

All gravyr görs av oss själva med lasergravyrmaskin för bästa resultat.

Observera att vi som driver Plaketten idrottspriser driver detta företag bredvid våra vanliga jobb, så om vi mot förmodan inte skulle svara i telefon när ni ringer, så är vi endera upptagna eller så jobbar vi troligtvis. Den ena av oss jobbar skift, men vi försöker ringa upp er så fort det bara går.
Lämna gärna ett meddelande och telefonnummer på telefonsvararen.

Mycket välkommen att ta kontakt vid funderingar, via mail eller telefon.


Vi innehar F-skattsedel.


© 2011 Plaketten i Fryksdalen   |   0565-711591   |   plaketten@telia.com   |   www.plaketten.se